Planten- en tuinverzorging

Vindt u het ook erg gezellig om uw kantoor op te fleuren met wat planten, maar heeft u eigenlijk geen tijd voor het onderhoud van uw planten?

Het water geven, dode bladeren verwijderen en het bijmesten van uw planten valt niet tot uw mogelijkheden? U heeft hier gewoon geen tijd voor en uw planten lijden hier behoorlijk onder. De medewerkers van ADV~Rolé & Van Slooten BV kunnen hier ook zorg voor dragen, zij zijn vaste dagen in uw kantoor aanwezig en verzorgen met veel liefde uw planten.

Door deze extra service, kunt u genieten van een schoon, fris maar ook fleurig kantoor. 

Maar denkt u ook eens in de herfst aan al het blad dat bij uw entree ligt en wat steeds naar binnen waait, zodra u de deur opent. Indien u dit wenst vegen onze medewerkers uw buitenentree helemaal schoon. En heeft u een leuke tuin rondom uw bedrijf, maar u heeft geen mogelijkheden om deze te onderhouden en u houdt van gemak? Wij kunnen zorg dragen dat op uw verzoek de tuinman langs komt! 

Onze medewerkers hebben ook groene vingers! 

Naast blinkende vingers, hebben onze medewerkers ook groene vingers! Maar wij verzorgen niet alleen uw planten, we kunnen ze ook aan u leveren. Door onze samenwerking met een bloemen en planten specialist, weten wij precies welke service wij u moeten bieden!