Facilitair leveringen

Om dit pakket helemaal compleet te maken, dragen wij ook zorg voor de diverse leveringen. Vanuit ons eigen magazijn kunnen wij u bijna alles leveren.

Diverse soorten toiletpapier, handdoekjes en luchtjes. Maar ook handzeepjes, navulling voor zeepautomaatjes en toiletborstels. Daarnaast verzorgen wij ook alle benodigdheden voor uw afwasmachine van afwasmachine blokjes, zout tot glansspoelmiddel.

Tevens kunnen wij u diverse handdoekautomaten, toiletpapierautomaten, zeepautomaten of dames hygiëne boxen leveren. Zowel op huur als koop basis, helemaal naar uw eigen wensen. Hiervoor werken wij samen met diverse partners, zodat wij u een ruime keuzemogelijkheid kunnen bieden. Heeft u speciale wensen of wilt u ook gebruik maken van de professionele schoonmaakmiddelen? Dan kunt u altijd even bij ons langskomen.

In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad van schoonmaakmiddelen en artikelen. Ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht, wat wij niet in ons magazijn hebben kunnen wij altijd voor u bestellen.

Diverse soorten handdoekautomaten

Wij kunnen u diverse soorten handdoekautomaten leveren. Zowel voor papieren handdoekjes als voor katoenen handdoekrollen. Wij werken onder andere samen met CWS Nederland.

Zij kunnen zorgdragen voor een gehele sanitaire lijn in uw toilet of keuken. De medewerkers van ADV~Rolé & Van Slooten BV dragen zorg voor het omwisselen en/of bijvullen van de handdoekautomaten. En heeft u eventueel klachten of problemen? U heeft slechts één aanspreekpunt.