Schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en kantoren.

Schoonmaakbedrijf ADV~Rolé & Van Slooten BV Hilversum heeft een ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud. Wij werken niet met periodiek onderhoud, want zeg nou zelf, wat vuil is moet schoongemaakt worden! Onze schoonmaakactiviteiten bestaan uit het schoonmaken van kantoren, scholen, medische praktijken, instellingen en trappenhuizen.

Maar ons schoonmaakbedrijf doet ook sportkantines en jeugdherbergen. Tevens behoren vakantiebungalows ook tot onze onderhoudswerkzaamheden. En ook bijvoorbeeld een éénmalige schoonmaak.

Voor diverse aannemers en opdrachtgevers verricht ons schoonmaakbedrijf hand- en spandiensten in de bouw. Van het leeghalen van woningen, het schoonmaken van de woning, de opleveringsschoonmaak of de bouwkeet. Onze medewerkers zijn ook hierin gespecialiseerd!

Ook particulier schoonmaakwerk en eenmalig schoonmaak

Ook voor de particuliere sector, na een verhuizing of verbouwing, een éénmalige grondige schoonmaak, schoonmaakbedrijf ADV~Rolé & Van Slooten BV Hilversum kan dit voor u verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf zet zich zoveel mogelijk in voor een milieuvriendelijke omgeving. Ook in het gebruik van onze schoonmaakmiddelen doen wij hier ons uiterste best voor! Wij dragen de zorg voor onze medewerkers, dat zij op een goed fysiek verantwoorde wijze de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard door middel van de diverse hulpmiddelen, zoals een werkkar en/of telescopische hulpmiddelen. Bij ons schoonmaakbedrijf hoeft u geen zorg te dragen voor schoonmaakmiddelen of artikelen, deze verzorgen wij allemaal voor u!

Elke week schone handdoekjes en theedoeken, heeft u dat ook?

Onze klanten lopen nooit tegen de vuile was aan! Hygiëne is enorm belangrijk! Dus, wij verzorgen uw was! De schoonmaakmedewerker neemt de vuile was mee naar kantoor, daar wordt uw was gewassen en gedroogd. U krijgt alles weer schoon terug.