Wie zijn wij?

Sinds 1 juni 2008 hebben ADV~Rolé te Hilversum en schoonmaakbedrijf Van Slooten te Hilversum hun krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan onder de naam schoonmaak glazenwasbedrijf ADV~Rolé & Van Slooten BV Hilversum.

De jarenlange ervaring, een 24 uur service voor calamiteiten en een team van hardwerkende, vriendelijke, positieve en geschoolde medewerkers betekent voor onze opdrachtgevers een schoon werk- en leefklimaat.

Veelzijdig, bereikbaar en een fijne samenwerking

Het bedrijf wordt geleid door Fred Dirksen, Franca Dirksen en Marco van Slooten, met ieder een eigen specialisatie, gericht op een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en klanten.

Wij zijn een zeer toegankelijk schoonmaakbedrijf, prima bereikbaar en wij nemen te allen tijde de tijd voor onze opdrachtgevers en medewerkers! De korte communicatielijnen die wij hanteren zijn voor u als opdrachtgever ideaal, want zo kunnen wij u vrijwel direct te woord staan als u dit wenst. ADV~Rolé & Van Slooten BV Hilversum staat voor meer dan alleen maar schoonmaken; voor alle denkbare facilitaire diensten kunt u bij ons terecht!

Ons kantoor in Hilversum

Ons bedrijfspand is gevestigd aan de Nieuwe Havenweg 83c. Houdt u dus meer van de persoonlijke aanpak, komt u dan gerust eens langs bij ons schoonmaakbedrijf.
Voor vragen, opmerkingen of informatie. U bent altijd welkom!

Wij verwelkomen u daar natuurlijk graag met een kopje koffie.