Ervaar onze uitgebreide service!

Schoonmaakbedrijf ADV~Rolé & Van Slooten BV uit Hilversum staat voor Algemene Dienst Verlening, wij kunnen u dan ook een zeer uitgebreide service bieden op het facilitair vlak. Naast de basis schoonmaakwerkzaamheden, dragen wij ook zorg voor éénmalige opdrachten. Behalve de schoonmaak van uw bedrijf, kunt uw ook denken aan het verwisselen van defecte lampen in trappenhuizen, portalen of flatgalerijen, het laten vernietigen van uw archief of het afvoeren van uw afval. Ons team staat voor u klaar. Ons schoonmaakbedrijf werkt hiervoor samen met diverse afvalverwerkers, zodat uw afval verantwoord wordt afgevoerd en gestort.

Maar ook voor kleine klusjes; een schilderijtje ophangen, een interne verhuizing, even een deurklink maken of een kast uit elkaar halen. Geen enkel probleem voor ons bedrijf! Het mooie weer komt eraan en u wilt uw terras of balkon laten reinigen? Uw tuinmeubels zijn aan een schoonmaakbeurt toe? Of een gesprongen leiding met als gevolg wateroverlast? Bij ons schoonmaakbedrijf bent uw aan het juist adres. Slechts één telefoontje en wij maken het in orde voor u.

Als extra service zijn wij voor onze klanten bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar! Het lopen van een sluitronde (zijn alle ramen gesloten) lichten uit en deuren dicht? Onze medewerkers zijn vaak als laatste in uw pand, wij dragen er zorg voor dat alles naar behoren afgesloten wordt. Heeft u misschien andere wensen? Onze medewerkers zijn enorm ruim inzetbaar. 

Wilt u weten of onze klanten echt zo tevreden over ons schoonmaakbedrijf zijn?

Neem contact met ons kantoor in Hilversum op, dan kunt u bij ons referenties opvragen. Al onze klanten zijn uniek. Wij werken voor mediabedrijven, juristen, ‘gewone' kantoren, (tand)artsen, bouwbedrijven, sportclubs, scholen, woningbouwvereniging, particulieren enz. Iedere klant heeft zijn eigen wensen waaraan wij als schoonmaakbedrijf kunnen voldoen. Wat zijn uw wensen?

Wij werken niet met periodiek onderhoud. Ons motto is: "wat vuil is, moet schoongemaakt worden"!