Glasbewassing met een telescoop: Tucker Pool Systeem

Het Tucker Pool Systeem is een uniek systeem voor de glasbewassing waarmee vanaf de grond met telescopische armen de ramen tot een hoogte van 15 meter gewassen kunnen worden. De telescopische armen zijn van vliegtuigaluminium vervaardigd, zodat deze erg handzaam zijn qua gewicht, flexibiliteit en dikte.

Door de telescopische armen wordt speciaal gedemineraliseerd water gepompt, waardoor de ramen streeploos schoon worden. Dit gedemineraliseerde water komt uit een tank die in de bedrijfsauto staat. De tank in de auto wordt dagelijks gevuld, dit gebeurt vanuit de zuiveringsinstallatie die in het bedrijf staat. Deze zuiveringsinstallatie demineraliseert het water. De milieuvriendelijke manier om de ramen te wassen, er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van chemische middelen.

De voordelen van glasbewassing met een telescoop vanaf de grond.

Doordat de glazenwasser vanaf de grond zijn werkzaamheden met een telescoop verricht, heeft u ook geen last meer van kleine vernielingen aan tuinen en dergelijke. Geen auto's die meer in de weg staan of wegafzettingen, omdat de hoogwerker eraan te pas moet komen.

Er zijn geen risico's voor onze medewerkers aan het wassen/lappen met een telescoop, omdat zij soms met gevaar voor eigen leven op de ladder moesten gaan. Een systeem dat voldoet aan alle veiligheidseisen. En uiteraard een niet onbelangrijk detail; doordat er bij deze manier van glasbewassing geen hoogwerker meer nodig is, kunnen de kosten beperkt worden en blijven!

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Neem direct contact met ons op.